"Ya Allah! Engkau mengetahui apa yang saya sembunyikan dan apa yang saya lahirkan, terimalah uzur saya; sesungguhnya Engkau mengetahui hajat ku, berikanlan permintaanku dan Engkau mengetahui apa yang ada pada diriku, maka ampunilah dosa ku"



Monday, 24 June 2013

Weekend & jerebu..

Weekend lepas duduk rumah je.keadaan jerebu yang makin teruk sekarang ni better duduk rumah.kalau keluar kang takut pulak papehal jadi kat baby.aku yang dah tua ni pun boleh pedih2 mata & sakit tekak.ni kan pulak baby kan.sebenarnya seronok jugak duduk rumah.boleh main2 ngan si tecik tu.dah seminggu tak main2 ngan dia.mana taknye.hantar rumah BS seawal pagi then jemput dia dah lewat petang.balik rumah je dia terus nangis2 nak tido.bila la masanya nak gentel2..hehe..

Sepanjang 2 hari kat rumah, aku perasan something.Hasya dah boleh meniarap! tapi tu la..meniarap memang pandai tapi malas nak angkat kepala.berat sangat agaknya pipi..hahaha..

macam ni je la position Hasya masa meniarap.statik je..
mata terkebil2 & air liur meleleh2 keluar..
agak2 dah bosan, menangis..hehe..

Ha, ni lagi satu kebolehan Hasya..

leka sangat2 isap tangan sampai baju basah ngan air liur!

dan lagi satu..kuat menjerit!!! tapi takde video la nak tunjuk.nanti2 la aku upload..dia punye jerit fuuuhhhh..satu taman boleh dengar..nak2 kalau die tengah marah lagi kuat bunyinya..hehe..tapi pape pun comel sangat2..ni yang buat aku tak sabar nak tunggu another weekend..

:) :) :)



1 comment:

  1. hehe comelnya hasya. geram rasa nak gomol2 hihi.

    ReplyDelete