"Ya Allah! Engkau mengetahui apa yang saya sembunyikan dan apa yang saya lahirkan, terimalah uzur saya; sesungguhnya Engkau mengetahui hajat ku, berikanlan permintaanku dan Engkau mengetahui apa yang ada pada diriku, maka ampunilah dosa ku"



Thursday, 13 March 2014

Flashback...

13 Mac 2013.. 

Wah cantik tarikh tu kan?? Masa tuh kandungan aku dah masuk 40 minggu. Ingatkan dapatlah lahirkan si tecik tu pada tarikh yang best ni tapi takde pulak tanda2 nak bersalin. Best betul anak mummy ni duduk dalam perut yer. Mummy & daddy dah tak sabar nak tengok dia, dia boleh la pulak duduk lama2 dalam tuh. Hihihi..

Next entry aku rasa macam nak cerita pengalaman melahirkan cik putri ni lah. Macam best jer... Kikikiki.. Tunggu...

2 comments:

  1. Tak sabar nak tau..tapi memang cantik pun tarikh tu kan..hehee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete